Een tijdje geleden hebben we een post gezet omtrent het nut van een taxatieverslag. Het kan een eerste leidraad zijn bij waardebepaling tov verzekering of koper. Er kwam daar heel wat reactie op. Via mail vroegen veel mensen hoe en wanneer ze dit konden bekomen.

Daarom heeft Red de Oldtimer vzw, in samenspraak met een erkend expert en een 3-tal garages, ervoor gezorgd dat we dit aan een gunstige prijs kunnen aanbieden. De dag zelf proberen we in een RDO-sfeertje te steken!

19/2/2022 * Oost-Vlaanderen (garage Claeys en Gracien te Merelbeke)
26/2/2022 * West-Vlaanderen (garage Warnez te Ardooie)


Prijs (vooraf te betalen):
     - 125€ voor RDO-leden
     - 135€ voor niet-RDO-leden
Overschrijven mag op rek BE90 7360 6712 0832 met vermelding "RDO taxatiedag". In geval van annulatie van het evenement betalen wij uiteraard de integrale som terug. Na registratie, betaling en bevestiging zullen wij u het exacte tijdstip doorgeven waarop de taxatie zal doorgaan. Mogen we vragen 15 minuten op voorhand reeds aanwezig te willen zijn.

Wat mag u verwachten van de taxatie?
Een gespecialiseerd vakman zal uw voertuig met u bespreken, nazien en taxeren. U krijgt hiervan achteraf een informatiebundel, waardevol bij een verkoop of verzekeringskwestie.

Interesse?

Registreer je dan via onderstaande linken en betaal op rekeningnummer BE90 7360 6712 0832 met vermelding "RDO-taxatiedag".


Heb je vragen?

Mail ons gerust op reddeoldtimer@outlook.com

Registratie voor 19/2/2022 te Merelbeke:  https://forms.office.com/r/LYjLXyzLAb
Registratie voor 26/2/2022 te Ardooie: https://forms.office.com/r/b1gZdKwgSc 

Disclaimer:

Red de Oldtimer vzw is enkel tussenpersoon bij deze evenementen en kan niet verantwoordelijk gesteld worden in geval van niet-akkoord door welke partij ook.